Colour Happiness!

Knitting Drops Tunic

Knitting Drops Tunic

Knitting Drops Tunic

Pretty, pretty, pretty! All these colours makes me so happy! 😀
I ran to my yarn store as soon as I saw this pattern from Drops/Garnstudio. Just love the unusual and flattering shape of it, and it doesn’t seem too complicated. Learning by trying!
Yarn: Drops Muskat Soft (nr 06). Needles: 4 mm
***
Vackert, vackert, vackert! Jag blir så glad av alla härliga färger! 😀
Sprang till min garnaffär så fort jag fick syn på detta Drops-mönster. Blev riktigt förtjust i den ovanliga och smickrande modellen, och den verkar inte vara alltför komplicerad. Jag lär mig genom att kasta mig över nya saker!
Garn: Drops Muskat Soft (nr 06). Stickor: 4 mm

9 thoughts on “Colour Happiness!

  1. Veronica says:

    Qualits och Opal är bra sockgarner. Qualitas verkar vara svårt att hitta i butikerna men Ljungqvists garn vid Odenplan har det. De finns i rätt många färger, men de är enfärgade nästan alla. Jag har stickat strumpor av Drops delight med, de blir rätt fina men är lite svåra att sticka i för garnet delar sej lätt. Colinette, Zauberball och Malabrigo har jättefina sockgarner men de är så dyra att det känns onödigt att ha dem på fötterna =) Om du kikar på garnkorgen.se så tror jag att de har en kategori som heter sockgarn där man kan se en massa olika sorter och färger =)

  2. Pingback: Ännu mera hyss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *