Starling handbag #2

Starling handbag

PICT9399

I’ve finished the bottom and started working on the sides. Making the large size, by the way. 🙂

Also got my first number of Crochet Today a couple of days ago. I love crochet and knitting magazines – too bad they’re so expensive!

***

Botten är klar, och sidorna är påbörjade. Jag virkar den stora storleken, för övrigt. 🙂

För ett par dagar sedan kom mitt första nummer av Crochet Today. Handarbetstidningar är härliga – synd bara att de är så dyra! Över hundralappen på Pressbyrån. Jag beställde en prenumeration på hemsidan: 6 nummer för ca 250-300 kr. Rätt överkomligt!

6 thoughts on “Starling handbag #2

 1. Maria says:

  Det blir säkert en jättebra och fin väska. Bra att det blir lite bred botten. Jo, visst är det lite synd att handarbetstidningar är så dyra. Men de innehåller ju en hel del. Jag har haft en prenumeration på en korsstygnstidning i ett år, men nu tror jag att jag ska köpa lösnummer. Då kan man ju välja bland flera olika….
  Ha det gott!
  Kram, Maria

 2. mosteringalisa says:

  Du hittat alltid så roliga mönster,jag har hämtat beskrivningen på väskan,den är verkligen snygg.Har också börjat virkat Haw Frost Shawl Cardigan efter att ha sett den här.
  Ha det så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *