Starling handbag

Starling Handbag

Starling Handbag

I’ve been thinking for quite some time now to try and make myself a Starling handbag. Also a good reason to learn the “foundation single crochet-stich” – it took me a while to get the hang of it! Maybe because I worked with an acrylic yarn that split too much. Found the perfect yarn in my stash for this project: a lovely cotton/linen yarn (“Lino”), that I found at a flea market six months ago.

Have you already made one? Or planning to? 🙂

Links:
***
Jag har funderat rätt länge på att göra mig själv en Starling-väska. Också en god anledning att lära sig “foundation single crochet” – det tog mig en stund att få grepp om det! Kanske för att jag arbetade med ett acrylgarn som delade på sig för lätt. Hittade i alla fall ett perfekt garn i mitt förråd: ett vackert lin/bomullsgarn (“Lino”) som jag fyndade på loppmarknad för något halvår sedan. Se länkar ovan!

Har du redan gjort en? Eller planerat att göra det? 🙂

One thought on “Starling handbag

  1. Maria says:

    Det låter spännande med ett nytt virksätt. Ska bli kul att få följa ditt projekt. Tack för tips om länkar, de får jag kolla in.
    Ha det gott!
    Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *