Comfort yarn

To be: Knitted cardigan

To be: Knitted cardigan

Well – being upset about my two left mittens-failure, I headed for the yarn store which is too close to home for my fiancés comfort. 😀 Since he broke my big toe yesterday (yep, seriously!), I won’t feel sorry for him!

This gorgeous yarn definitely wanted to come live with me. Bris from Gjestal – it’s 50% wool, 50% soy (!), a wonderful petrol blue colour, deliciously shiny and soft like merino. Love it! It even was on sale, since it’s out of production. Already started on a cardigan. Yay!

 

***

 

Nå – upprörd över mitt två vänstervantar-misstag, siktade jag in mig på garnbutiken som ligger för nära hemmet för att fästmannen ska trivas med det. 😀 Eftersom han bröt min stortå igår (japp, allvarligt!) tänker jag inte alls tycka synd om honom!

Detta underbara garn ville komma och bo hos mig. Bris från Gjestal – 50% ull, 50% soya (!), en fantastisk petrolblå färg, läckert glansigt och mjukt som merino. Älskar det! Och det var till och med på rea, eftersom det går ur produktion. Har redan lagt upp för en kofta. Hurra!

10 thoughts on “Comfort yarn

 1. Veronica says:

  Aj aj aj, stackars tå. Tur att den fick lite tröstgarn 😉
  Min tå har en själv-vållad blå nagel… kanske den behöver lite garn…
  Vilken trevlig butik var det som sålde ut det fina garnet? =)

 2. Anonymous says:

  Sorry to hear about your toe! Take good care of it!

  Förresten, har du fått något paket med garn i än? Jag stickade det i slutat av förra veckan. Kanske glömde jag att lägga i hälsningskortet.

  ~Hemlis

 3. Madeleine says:

  Hejsan!
  Jag tycker att KnitPro har stickor med bra, ganska vass spets, både deras trä och metallstickor. 🙂 De på bilden är deras avtagbara rundstickor som är mina favoriter, som man kan byta mellan olika kablar. Suveränt! De flesta garnaffärer säljer dem, och de flesta internetbutiker också – till exempel torgstenen.se som jag handlat på några gånger. Snabb leverans! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *