Colourful crochet pillow!

Busan

Crochet pillow

Crochet pillow

Crochet pillow

Crochet pillow

My cat had a rough day at the vet today, poor thing. They sure don’t appreciate leaving blood samples! They even had to give her a sedative. She’s going in for a teeth cleaning next week, and hopefully they’ll find the infection that is troubling her. I hope it’ll go well!

 

Here’s also the crocheted pillow I finished yesterday. I murdered a cheap pillow from Ikea and used it’s stuffing in this one. 🙂

Made from scraps and odd skeins, with hooks 4,5 and 5 mm.

 

***

 

Min katt hade en tuff dag hos veterinären idag, stackarn. De uppskattar verkligen inte att lämna blodprov! De fick till och med ge henne lugnande medel. Hon ska in på tandsanering i nästa vecka, och förhoppningsvis hittar de infektionen hon har besvär med. Hoppas att det kommer gå bra!

 

Här har vi kudden jag avslutade igår. Jag slaktade en billig kudde från Ikea och använde fyllningen i denna. 🙂

Virkad av garnrester och udda nystan, virknålar 4,5 och 5 mm.

Crochet pillow

The proper protection is so important…

Seriously, my fiancé is drilling on the other side of that wall. Very noisy!

7 thoughts on “Colourful crochet pillow!

  1. Rosenvante says:

    Åh vilken söt katt du har. Min gamla katt Venus fick operera både den inre och yttre minisken för några år sedan, jisses så arg hon var på mig, hon lästa över mig halva vägen hem, så de förstår mer än man tror de där små.
    Fin kudde och i en röd skinnsoffa, ooo jag som alltid önskat mig en blodröd skinnsoffa. Går det bra när du har katt? Jag vågade inte köpa skinn för katternas skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *