Edna Rose hat – finished

Edna Rose hat

Edna Rose hat

Edna Rose hat

Throwing this in before I’m off to the library to get some studying done. 🙂

Pattern: Edna Rose

Yarn: Drops Classic Alpaca
Needles: 3,5 mm
Quick and fun project. I would recommend using a lighter colour than I did though – the lace pattern isn’t really showing as much as I’d hoped. But I’m still happy with it! 🙂

9 thoughts on “Edna Rose hat – finished

  1. Veronica says:

    Vilken fin mössa =)

    Garnet till sockorna hette Cortina sock wool. Jag fick det av min Hemlis så jag vet inte vart man får tag i det. Har inte sett det någonstans vad jag kan minnas..

  2. teresa says:

    Fin mössa i härlig färg.
    (ang. muskelinflammationer; visst är det trist? Jag får återkommande inflammationer, men just nu är det ngt bättre o vet inte riktigt varför jag får dem hela tiden. Kanske pga dålig cirkulation pga nervskador. I mitt fall gäller detta; stretcha musklerna så fort jag ansträngt mig el får ont (fått övningar av min sjukgymnast), akupunktur (också sjukgymnasten), Tens ibland (om du vet vad det är?), värme o ibland kurer med Voltaren-gel. Emellanåt också en o annan kur m Diclofenac. Vet inte vad du har för besvär men hoppas du hittar ett sätt att handskas med det. SJälv känner jag mig som en vandrande sjukvårdsinrättning emellanåt… Ha det bra!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *