Araucanía Lace Cardigan

Lab's lace cardigan

Lab's lace cardigan

Lab's lace cardigan

Here we have another one of my started projects! I know, I’m hopeless. I counted them yesterday, and despite having finished several recently I still have around 30! Gah! How did that happen? O.ô

 

This is probably the most exclusive yarn I’ve bought so far – got it from Swedish Ebay. Cheaper than in the store, but not cheap! It is Araucania Toconao, 100% merino wool.

Pattern is Lamb’s lace cardi from Ravelry – got very disappointed when I discovered that it only included charts and not written instructions as I prefer, but it’s working out anyway. I love working a cardigan from the top down, and in one piece! 😀

 

***

 

Visit Suz Place for a nice giveaway!

 

***

 

Här är ett till av mina startade projekt! Jag vet, jag är hopplös. Jag räknade dem igår, och trots att jag avslutat flera det senaste så har jag fortfarande runt 30 stycken! Gah! Hur gick det till? O.ô

 

Detta är nog det mest exclusiva garn som jag har unnat mig själv hittills – köpt på Tradera. Billigare än nypris, men fortfarande inte billigt! Det är Araucania Toconao, 100% merinoull.
Mönster är Lamb’s lace cardi från Ravelry – blev väldigt besviken när jag såg att det bara innehöll diagram och inte skrivna instruktioner som jag föredrar, men det går ändå. Jag älskar att arbeta en kofta uppifrån och ner, och i ett stycke! 😀

8 thoughts on “Araucanía Lace Cardigan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *