Bad ideas and new ideas…

Frogged

Didn’t get very far on this one before I decided to frog it. It didn’t feel as good as I’d expected, and the pattern was pretty boring. Now I’m thinking something like this in the orange alpaca yarn instead!

 

***

Kom inte så långt på den här innan jag bestämde mig för att repa upp alltihop. Kändes inte så bra som jag förväntade mig, och mönstret var ganska tråkigt. Nu tänker jag mig något sådant här för mitt alpacagarn i orange!

5 thoughts on “Bad ideas and new ideas…

  1. Rosenvante says:

    Det kommer att bli bra tror jag. Men var den tråkig att göra, den var verkligen snygg, då är det trist att det är tråkig stickning. Bra att du insåg det tidigt och byter till nått kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *