Baby Owl Vest

Baby Owl Vest

Efter att ha hittat denna underbara väst på Ravelry bestämde jag mig för att göra en till min brorsons födelsedag. Hann klart precis i tid! 🙂

Halslinningen blev alldeles för liten, så jag blev tvungen att vara brutal. Sydde, klippte, vek och sydde igen. Jag tror att det ska hålla! Tyvärr blev hela skapelsen inte så jämn och fin som jag hade velat, men det får duga!

Påminner mig lite om ett av mina första stickprojekt, min mössa med ekorrar. 🙂

 

***

 

This project on Ravelry.
Pattern from Drops.
Yarn: Drops Baby Merino
Needles: 4 mm and 3 mm

 

***

 

After finding this lovely project on Ravelry I decided that I wanted to make one for my nephews birthday. Managed to finish it just in time! 🙂

The neckline turned out way too small, so I had to be brutal. Sew it, cut it, folded and sew again. I think it’ll hold! Unfortunately the whole thing didn’t end up as smooth and nice as I wanted, but it’ll do!

Reminds me a bit of one of my first knitting projects, my squirrel hat. 🙂

Baby Owl Vest

 

Baby vest

 

Baby Owl Vest

 

Baby Owl Vest

 

Baby Owl Vest

10 thoughts on “Baby Owl Vest

  1. Rosenvante says:

    Ursöt ju.
    Men du, det är faktiskt så där ofta med halslinningarna. Med 4 egna och två barnbarn så har man ju stickat en del barnkläder. Inte ofta det är tilltaget i halsen inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *