Meadow

Meadow

Meadow

Meadow

Meadow

Arbetar med någonting jag tror att jag kommer älska när det är klart! 🙂 Fick idén från en svensk virkbok (“Virka vackert”) som jag hittade på biblioteket, och jag hade det perfekta färgskiftande garnet hemma i några nystan Rozetti Sarayli. Ett favoritgarn! Gjorde den randiga mössan i det i början av året. Synd bara att det gått ur produktion.

Snabb och rolig virkning! Gjorde 20 blommor första dagen. Har inte bestämt mig för hur stor den ska bli – jag vet när jag kommer dit, antar jag. 🙂

 

***

 

Working on something I really think I’m going to love when finished! 🙂 Got the idea from a Swedish crochet book at the library, and I had the perfect colour changing yarn in some skeins Rozetti Sarayli. It’s one of my favourite yarns! Made the striped hat with it earlier this year. Too bad it’s out of production.

Anyway – it’s fun and quick to work with! Made 20 flowers the first day. I’m not sure how big it’ll be yet. I’ll know when I get there, I guess. 🙂

11 thoughts on “Meadow

  1. CrochetBlogger says:

    So this looks like it’s a join-as-you-gor project right? I love the idea of that since joining is a main reason I tend not to be fond of motif-based patterns. It’s looking great!

  2. Fiff says:

    Tyckte väl jag kände igen det, har oxå sett det i boken! Du har ju så många projekt på gång, men du är snabb också. Eller handarbetar du bara hela dagarna! 😉 Kram

  3. Emma says:

    Åh, jag älskar såna här projekt! Har börjat samla alla mina överblivna garnsnuttar i en glasburk i väntan på att något otroligt projekt ska komma min väg. Vad det än är du gör så blir det nog suveränt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *