Hey Teach cardigan! #2

Hey Teach! cardigan

Hey Teach! cardigan

Hey Teach! cardigan

Busan

Såhär långt har jag kommit hittills – inte helt illa pinkat! Ryggstycke klart, och nästan ett framstycke.

Dags att sätta sig och mysa med en tekanna efter att ha varit ute och cyklat under dagen! 🙂

 

***

 

Here’s my progress so far – not too shabby! Back finished, and almost one front.

Time to enjoy a pot of tea after spending the day outside on the bike. 🙂

7 thoughts on “Hey Teach cardigan! #2

  1. Alla kan sy says:

    Så duktig du är! Koftan blev ju hur snygg som helst, och färgen är helt underbar!

    Idag skickade jag en beställning på stickor till Andrea-sjalen, för jag har bara bra rundstickor i 3,5 mm annars. Så måste jag vägen om garnaffären och köpa 2 nystan alpacka, sen är det bara att köra igång. Och så ska jag avsluta min enfärgade Rock Island-sjal. Vad tror du om ett byte, Rock Island mot Andrea-beskrivningen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *