Clarissa – my wedding shawl :)

Wedding shawl in progress :)

Wedding shawl in progress :)

Wedding shawl in progress :)

Wedding shawl in progress :)

Äntligen, efter över 7 år tillsammans har fästmannen och jag börjat planera vårt bröllop! Kyrkan är bokad för Juni 2012, och vi har hittat ett härligt ställe att ha bröllopsfesten på. Känns otroligt spännande!

Färgtemat jag har bestämt mig för kommer gå i blått och rött – därför stickar jag min bröllopssjal: detta fina mönster från boken “Knitting in the Details” i djupt röd Baby Alpaca Silk från Drops. 🙂 Och massor med pärlor! Vad tycker du?

Dela gärna med dig av lite bröllopsrelaterade eller festrelaterade tips, om du känner för det!

 

Nu borde jag gå och lägga mig, men jag har en virkad babyfilt på gång framför mig… Hm.

 

***

 

Finally, after over 7 years together, my fiancé and me has started to plan our wedding! Church is booked for June 2012, and we’ve found a lovely place to have the party. It’s so exciting!

The color theme I’ve decided will go in red and blue – therefor I’m knitting my wedding shawl: this lovely pattern from the book “Knitting in the Details” with a deep red Baby Alpaca Silk from Drops. 🙂 And loads of beads! What do you think?

Share some wedding related or party related tips, if you want to!

 

Now I should go to bed, but I have a crocheted baby blanket in progress in front of me… Hm.

 

15 thoughts on “Clarissa – my wedding shawl :)

  1. Sofia-Sobeide says:

    Så fint det blir med pärlorna!
    Tyvärr har jag inga bröllopsrelaterade tips. Vi har sommaren 2013 planerat och jag har börjat pinna bilder på pinterest 😀 Där hittar man nog en del inspiration för t.ex. dekoration och sådant.

  2. Anonymous says:

    Congratulations! And beautiful shawl…Thanks for sharing and please, post the pictures when ready!

    Sonia (from Costa Rica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *