Pattern: Baby Bubble

Baby Bubble

Yay!
Här kommer ett nytt mönster från mig – denna gång en söt babytopp!
Har fått väldigt uppmuntrande respons på Ravelry for den här, så jag hoppas ni kommer tycka om den!
Jag är så glad över att jag började designa mina egna mönster – det ger mig precis det kreativa utlopp jag behövde! Jag tillbringar en hel del tid hemma just nu, och det är bra för mig att känna att jag åstadkommer någonting! ^.^

***

Yay!
Here comes another pattern from me – this time a cute baby tee! 🙂
The response on Ravelry for this one has been very encouraging, so I hope you’re going to like it!
I’m so happy that I started designing my own patterns – it’s giving me just the creative outlet I needed! I’m spending a lot of time at home right now, and it’s good for me to feel that I’m producing something! ^.^

Pattern – svenska (pdf)

Baby Bubble on Ravelry

Baby Bubble

Baby Bubble

Bubble
Länk

4 thoughts on “Pattern: Baby Bubble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *