36 leaves shawlette!

22 leaves shawlette
22 leaves shawlette
22 leaves shawlette

Remember my 22 leaves shawlette? I totally love this design, and wish I’d make it in a color that fitted my wardrobe a bit better. So, now I was suddenly in the mood to make another one! Just casted on for it in an intense yellow Kauni wool – plan to make the larger, 36 leaves version. Yay for yellow!

***

Minns ni min 22 leaves shawlette? Jag älskar verkligen den här designen, och önskar att jag hade gjort den i en färg som passar min garderob lite bättre. Så, nu blev jag på humör att göra mig en till! Lade just upp för den i intensivt gul Kauni-ull – planerar att göra den större 36-lövsvarianten. Hurra för gult!

6 thoughts on “36 leaves shawlette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *