Monkey hat #1

Monkey cap

So, I’ve been test knitting again!

This time for lovely vintagenettles (who you can find both on Ravelry and on her homepage). She’s done some absolutely gorgeous test knitting for me, and when I saw her cute monkey hat I didn’t hesitate for a second!

And, being me, of course a happy and colorful monkey is a given! This is the main hat, before becoming embellished. The happy yarn is Rozetti Sarayli!

***

Så, jag har teststickat igen!

Denna gång för underbara vintagenettles (som du kan hitta både på Ravelry och på hennes hemsida). Hon har gjort några fantastiska teststickningar för mig, och när jag såg hennes söta ap-mössa tvekade jag inte en sekund!

Och, när det handlar om mig, så är en färgglad apa en självklarhet! Detta är möss-basen, innan utsmyckningarna. Det glada garnet är Rozetti Sarayli!

3 thoughts on “Monkey hat #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *