Bubble Bum!

Bubble Bum soakers

Bubble Bum Baby Soakers! ^.^
Free pattern on Ravelry
Yarn: Scraps of Artesano Superwash Merino and Drops Karisma
Needles: 3 and 3.5 mm

 

***

Unfortunately this was before I learned the wrap & turn properly, so the backside looks a bit awkward. Also I can’t manage jogless stripes, they just look like shit! Anyway, I like how it turned out – a good stashbuster!

***

Tyvärr var detta före jag lärde mig wrap & turn ordentligt, så baksidan ser rätt skum ut. Dessutom kan jag inte få till “jogless stripes” hur jag än försöker – usch vad det ser ut! Men, jag gillar ändå resultatet – ett bra mönster för restgarner!

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

2 thoughts on “Bubble Bum!

  1. Julianna says:

    Vad duktig du är!
    Superfina plagg!
    Jag har länge tänkte göra en blöjbyxa men efter att mitt första försök havererade så har jag inte tagit tag i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *