FO: Christmas bolero and happy new year! (Julbolero och gott nytt år!)

Christmas bolero 2012

Christmas bolero 2012

Christmas bolero 2012

Happy new year, everyone! ^.^
I hope you’ll get a wonderful start of 2013!

2012 wasn’t too shabby! Since I’ve spent the whole year at home, I really thought I hadn’t managed much… But as my hubby reminded me; I’ve released around 25 of my own designs, which surely should count for something? Not to mention that we got married!

In just a few weeks I’m going back to university. Not to pick up where I left off at law school, but to start over – to become a nurse! I’m quite nervous to start studying again, and at the same very excited. It’ll be a big and much needed change for me. Wish me luck!

I finished my bolero just in time for Christmas, and it fits perfectly! The body is knitted with Drops Baby Merino and fluffy Drops Kid Silk held together, and then the sleeves in Kid silk only. An absolute delight to wear, and very warm! I didn’t want the overlap in the fronts, so I knitted the L size when normally pulling an XL.
The pattern is from Drops and can be found here.

***

Gott nytt år, allesamman! ^.^
Jag hoppas att ni kommer få en fantastisk start på 2013!

2012 var inte så dumt ändå! Jag tyckte att jag inte har åstadkommit mycket, eftersom jag tillbringat hela året i hemmet… Men, som min gubbe påminde mig om, jag har släppt cirka 25 egna designs, och det borde inte vara illa pinkat? För att inte tala om att vi har gift oss!

Om ett par veckor är det tillbaka till universitetet som gäller. Inte för att fortsätta med juridiken, utan för att bli sjuksköterska! Jag är rätt nervös inför att börja studera igen, och samtidigt känns det väldigt spännande. Det kommer bli en stor och väl behövlig förändring. Önska mig lycka till!

Jag stickade klart min bolero precis i tid för julen, och den passar perfekt! Kroppen är stickad i Drops Merino och Drops Kid Silk hållna tillsammans, och ärmarna endast i Kid Silk. Riktigt härlig att ha på sig, och väldigt varm! Jag ville inte att fronterna skulle överlappa, så jag stickade storlek L när jag normalt drar XL.
Mönstret kommer från Drops och hittas här.

11 thoughts on “FO: Christmas bolero and happy new year! (Julbolero och gott nytt år!)

 1. Kylie says:

  The colour suits you perfectly!

  I wish you all the best for your return to study. It is nerve racking, but I’m sure you’ll settle in in no time at all 🙂

 2. Sofia-Sobeide says:

  Så fin!
  Lycka till med de nya studierna! Själv hoppas jag på att få slut på mina under detta år :D…
  Wow 25 nya designs är ju jätte bra! Det ska du vara stolt över 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *