Yarn Madness on Facebook!

Guess what?
Yarn Madness is now on Facebook, as well! Visit and like the Yarn Madness page, and make me really happy! ^.^
Here I’ll post shorter, chatty updates (come and chat yarn and craft with me!), along with blog updates, photos, pattern tips and such. Sometimes I feel I have so much to say and/or share that doesn’t always make it to a blog post!
I’ll be arranging a giveaway soon, among those who join me on Facebook. Several different winners will get to pick a pattern of their choice among my own designs – don’t miss it!

***

Gissa vad?
Yarn Madness finns nu på Facebook också! Kika över hit och “gilla” Yarn Madness-sidan, och gör mig riktigt glad! ^.^
Här kommer jag posta kortare, pratiga uppdateringar (kom och prata garn och handarbete med mig!), tillsammans med bloguppdateringar, foton, mönstertips och annat. Ibland känner jag att jag har så mycket att säga och/eller dela med mig av, som aldrig kommer så långt som till en bloggpost!
Jag kommer arrangera en giveaway snart, bland de som kommer med till Facebook. Flera olika vinnare kommer få välja ett mönster bland mina egna designs – missa inte det!

4 thoughts on “Yarn Madness on Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *