FO: Tagg

Tagg

Här kommer den andra av de två koftorna jag pratade om – jag kallar den Tagg! Jag är riktigt nöjd med hur stängningen med knapparna blev, precis som min första sketch. Garnet är Cascade 220 Superwash -inte det bästa ullgarn jag testat, men ändå helt okej! Testandet av detta mönster borde vara klar snart! 🙂
(Ps, vi kan låtsas att de ojämnt placerade knapparna skulle sitta så!)

***

Here comes the second of the two cardigans I was talking about! I call this one Tagg, which means “thorn” in Swedish. I’m damn pleased with how the button band turned out – just like my original sketch.    The yarn is Cascade 220 Superwash – not the best wool yarn I’ve worked with, but still pretty nice! The testing of this pattern should be finished soon! 🙂
(Ps, we can pretend that the unevenly placed buttons should be like that!)

Tagg

Tagg

Tagg

6 thoughts on “FO: Tagg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *