Domino star afghan, part 2

Domino Star Afghan

 

 

So, this is as far as I got with my Domino star afghan! This pattern is so beautiful – visit the Swedish designer Anita to check it out!

I’m actually putting this away for now – right now I don’t have a recipient for this, and I feel I have other projects I want to work on. The yarns I’ve used for this one so far is Drops Baby Merino, Drops Fabel and Colinette Jitterbug. I went wild among the different blues in the yarn store, heh!

I’ve started to work on a second one, this time modified for DK yarn – I thought it would make a great colorful blanket from my DK stash! I haven’t made it very far yet, but I like the look of it!

 

***

 

Så, det här är så långt jag kom med min Domino star afghan! Det här mönstret är så himlans fint – kika in hos svenska designern Anita, vet jag!

Jag lägger faktiskt undan den här för stunden – just nu har jag ingen tilltänkt mottagare för den här, och jag har som vanligt andra handarbeten att pyssla med! Garnet jag använt för denna hittills är Drops Baby Merino, Drops Fabel och Colinette Jitterbug. Jag levde loppan bland de blåa garnerna i affären, heh!

Jag har som ni kan se startat med en till, denna gång modifierad för lite tjockare garn – jag tänkte att det skulle bli en härlig färgglad filt med garn från min stash! Än har jag inte kommit så långt, men jag tycker att det tar sig!

 

Domino Star Afghan

DSC05765 copy

Domino Star Afghan

Domino Star Afghan

3 thoughts on “Domino star afghan, part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *