TTL Mystery Shawl 2013

Mystery_Shawl_13_medium2
TTL Mystery shawl

 

Ska ni vara med i den nya mysteriestickningen från Through the loops? Det ska jag!

Det är ett projekt i 3 färger, och med andra ord ett perfekt tillfälle att använda några av härvorna sockgarn och har hemma. Jag tror jag har bestämt mig för denna kombinationen! Första ledtråden kommer 1a Juni. Klicka på loggan  eller här för att läsa mer!

***

Are you joining the new mystery shawl knit from Through the loops? I am!

It’s a three color project, so a perfect opportunity to use up a few of the sock skeins I have around. I think I have settled on these colors! The first clue will be released 1st of June. Click on the logo or here to find out more!

2 thoughts on “TTL Mystery Shawl 2013

  1. Julianna Pap says:

    Oh så vackert färgerna “gifter” sig!
    Jag ska följa din sjal med spänning 🙂
    Själv har jag precis beställt tre härvor Malabrigo lace i en underbar gul färg som ska bli en tunn sommartröja…mmm.. i mitt huvud är den iaf underbar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *