Lett-lopi for Magnus #1

I can’t  believe it’s time for the release of the first clue of my mystery KAL tomorrow. I’m really nervous about it! I hope most of you will like the finished garment! (Otherwise I might go under-ground, lol!)

Magnus has been asking me for a really warm winter sweater in “real” wool – the untreated, (itchy) and waterproof kind. Well, here we go then! I did some knitting on this today, getting past the ribbing. But, I’ll bring this along on vacation, since it’s only mindless stockinette for a good while now. Isn’t the color great?

I’ve also finished up a new design for a knitted baby cardigan, this time a very girly one! I was a bit doubtful for a while, but now when it’s blocking I’m really happy with how it came out! I’ve spent the evening writing down the pattern… Now I’ll relax with some more knitting!

 

***

 

Jag kan knappt tro att det är dags för första ledtråden i min mysteriestickning imorgon. Jag känner mig riktigt nervös! Jag hoppas att de flesta av er kommer tycka om det färdiga plagget! (Annars blir jag kanske tvungen att gå underjord, hah!)

Magnus har frågat mig efter en riktigt varm vinter-tröja  i “riktig” ull – den obehandlade, (stickiga) och vattentäta sorten. Då är det väl bara att sätta igång! Jag stickade lite på den här idag och tog mig förbi resåren. Men, jag kommer nog ta med mig den här på semesterresan – kan vara bra med lite lättsam slätstickning då. Är inte färgen härlig?

Jag har också knixat ihop en ny design för en stickad baby/barn-kofta. denna gång en väldigt flickig variant! Jag var lite tveksam ett tag, men nu när den blockar känner jag mig jättenöjd! Har spenderat kvällen med att skriva mönster… Nu ska jag slappna av med lite stickning!

 

Lett-lopi for Magnus

Lett-lopi for Magnus

Lett-lopi for Magnus

3 thoughts on “Lett-lopi for Magnus #1

  1. Veronika says:

    Jeg elsker den fargen! Faktisk så kom jeg hjem fra Island i dag (var i bryllup) med over fem kilo lopi. Kremt. Jeg har en plan om å strikke et par av oppskriftene dine i lettlopi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *