Ny Knitty!

 

Agata

 

The new Knitty is out, and my time on the front page is over! Boy, was that exciting! I’ll definitely try and submit to them again in the future! 🙂

I think the cardigan Agata  is my favorite in the new issue – I might be looking at yarn for that one tonight! The very intricate front cover cardigan is also really beautiful! Do you have a favorite?

 

 ***

Det nya numret av Knitty har kommit ut, och min tid på framsidan är över! Oj, vad spännande det har varit! Jag kommer definitivt försöka skicka in mönster till dem igen! 🙂

(Nu bör det förresten vara tillåtet för mig att översätta mitt mönster Sinnesfrid till svenska, så om någon är intresserad av det är det bara att puffa på!)

Jag tror att koftan Agata är min favorit av de nya modellerna – det är fullt möjligt att jag kommer kika på garn till den kväll! Den komplicerade koftan på framsidan är också riktigt vacker! Har du en favorit?

5 thoughts on “Ny Knitty!

  1. Ellen Agnete Brygfjeld says:

    Heia 🙂 da vil jeg gjerne få oversatt Sinnesfrid vest til svensk, om du får tid 🙂 jeg har garnet klart og venter med lengsel på at den skal oversettes 🙂 Ha en fin weekend 🙂

  2. Fiff says:

    Hej! Vet du om att det har varit nåt knas med uppdateringar från dig? Tyckte det var konstigt att du inte skrivit på länge, och så såg jag att förra länken hit inte funkade…Och då menar jag inte den gamla bloggen, utan här. Men nu har jag kommit rätt i alla fall, verkar det som!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *