WIP: Jenny’s Faith

Jenny's Faith

 

Just got back from writing my latest exam… Went okay – I hope I passed it! Phew! Now I have the rest of the week to dig down under a blanket and read some good books! 😀

This is as far as I’ve come on my Jenny’s Faith! It’s slightly wonky – a bit longer along one side than the other, which I realized a bit late, but I’m not going to care. I love the colors! I’ll manage with the rest of this skein for the main body. The next section should be released tomorrow (if the designer doesn’t change the date again), so I’ll be ready for that. Feels great to crochet again, even though it’s tougher on the shoulders than knitting! 🙂

 

***

 

Kom precis hem efter att ha skrivit min senaste tentamen… Gick hyfsat – jag hoppas att jag klarade den! Pust! Nu har jag resten av veckan till att mysa under en filt med lite bra böcker! 😀

Så här långt har jag kommit på min Jenny’s Faith! Den är lite skev – lite längre längs den ena sidan än den andra, vilket jag insåg lite sent… men det tänker jag strunkta i. Jag älskar färgerna! Jag klarar mig med resten av nystanet  för huvuddelen. Nästa del ska släppas i morgon (om designern inte ändrar datumet igen), så då kommer jag vara redo. Känns roligt att virka igen, även om det är tuffare mot axlarna än stickning! 🙂

2 thoughts on “WIP: Jenny’s Faith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *