FO: Juvel

Juvel

 

Och här har vi Juvel, alldeles färdig! Storlek 3 månader var tanken, men den ser snarare ut som 6 månader – jag tror min stickfasthet var lite lösare än planerat.

Fick pussla lite för att få färgövergången i ärmarna att bli vettig, men jag är rätt nöjd! Det självrandande garnet är Noro Kureyon, vilket har en väldigt grov känsla – rustik, skulle vissa kanske kalla det, men inte speciellt behaglig enligt mig. Det kan även tilläggas att om jag någonsin får tag i ett Noronystan utan en knut så blir jag väldigt förvånad! 🙂

Mönstret är redan nerskrivet i ett flitigt ögonblick, och teststickas i min Ravelrygrupp!

 

***

 

And here we have Juvel (Swedish for “jewel”), all finished! Size 3 months was the idea, but looks more like 6 months to me – I think my gauge was a wee bit off the plan.

I had to fiddle a bit to make the color change in the sleeve look smooth, but I’m pretty happy with it! The self striping yarn is Noro Kureyon, which has a very rough feeling – rustic, perhaps some would call it, but not very nice according to me. It can also be added that if I ever get my hands on a Noro skein without a knot, I’ll be very surprised! 🙂

The pattern is already written, and is being tested in my Ravelry group!

 

Juvel

Juvel

Juvel

6 thoughts on “FO: Juvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *