Apple green Twist

Twist pullover

Twist pullover

Jag bestämde mig faktiskt för att repa upp min Twist pullover! Bakstycket var klart, och långa varv av slätstickning väntade för framstycket… Men nu blev jag väldigt osäker på det hela – mest av allt undrade jag om tyget skulle få ett fint fall när jag använt tjockare garn än vad som är tänkt. Synd, jag hade gärna haft den tröjan i garderoben. Men, nu får jag hitta ett annat projekt för den här fantastiska färgen av Malabrigo Worsted! Några idéer för 4 härvor?

***

Well, I actually decided to frog my Twist pullover! The back piece was done, long rows of stockinette for the front was waiting… But now I got very uncertain about the whole thing – most of all I wonder if there would be enough drape in the fabric, when using a much heavier yarn than intended for the pattern. A shame, I’d have love to have this sweater in my wardrobe. But, now I  need to find a different project for this gorgeous color of Malabrigo Worsted! Any ideas for 4 skeins?

2 thoughts on “Apple green Twist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *