Teal Socks

Footwear

Footwear

Ännu ett startat projekt som legat och väntat har blivit avslutat, hurra! ^^

Denna gången handlar det om den andra raggsockan i paret jag började virka på i juni. I 3 färger av Drops Fabel; blev väldigt färgglatt – precis som jag föredrar! Ganska rolig virkning (med vissa justeringar), och för mig gick det bara åt ca 200 gram istället för 300 gram enligt mönstret. Mina första egengjorda strumpor, för övrigt! 😉 Tjoho!

 

***

 

Another started and paused project is finished, hooray! ^^

This time it’s the second teal sock in the pair I started to crochet in June. In 3 colours of Drops Fabel; turned out very colourful – just as I like it! Easy and fun crocheting (I made some adjustments), and I only needed 200 g instead of 300 g according to the pattern. My first pair of socks, btw. 😉 Yay!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

5 responses to “Teal Socks”

 1. Veronica avatar

  Virka strumpor, jag har inte ens tänkt tanken, vilken bra idé. Du gör så himla fina saker =)

 2. Madeleine avatar

  Tack så hemskt mycket! 😀
  Blir väldigt fin struktur med detta mönster. Att sticka strumpor har jag inte vågat mig på ännu, men jag har både garn och strumpstickor redo för när den dagen kommer. ^^

 3. Giraphe avatar

  Oh, härliga sockor. Och vilken fin blogg, hit kommer jag att komma tillbaka!

 4. Shropshire Suz avatar

  WOW..love these colours in your fabulous socks aren’t they fun to make can’t believe l’d never tried any until now!
  Hugs Suz x

 5. Moa avatar
  Moa

  Hej! Vilka underbara sockor och vilka fantastiska färger! Det kliar i fingrarna så fort man ser dina fina saker som du har gjort! Jag är sugen på sockorna men undrar vilka färger det är du har använt? Tack för en jättebra blogg! /Moa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *