Oh joy! Swap time!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Swap Happiness!

Ooh, this is so awesome!

I’ve felt like crap since yesterday, after finding out that I didn’t pass my last exam. First time since law school started over a year ago, but I guess it was bound to happen some time! Not the easiest thing to find motivation to study harder – next exam is only one week away. Oh dear.

 

But, look at these gorgeous things arriving with todays mail! 😀

Two swaps from StickaMera at the same time!

First the project bag-swap, and I got two absolutely lovely bags. I just love them! The sewing is perfectly done, and the fabric is beautiful. Makes me almost ashamed of the bags I made myself, even though I did my best. 🙂 I’ve to practise, I guess. Both bags have lining and one of them even came with a matching small pocket. Pretty, pretty, pretty! Along with it all, some colourful sock yarn.

 

I also already got my first swap from Hemlis 7 – a secret person will send packages for three months. Fast work, since it’s only the first of October! And what a great swap it was; beautiful KnitPro knitting needles, a whole set with five KnitPro double crochet hooks and a bunch of elk ceramic buttons – so darn cute! And finally, a cool textile bag wich I love, already with a project inside. Since I tend to have loads of active projects, I need loads of bags! 😉

 

Thank you so much, Ros-Marie in Arvidsjaur and my “Hemlis”, for making my day so much better! Loved it all!

 

***

 

Ooh, detta är strålande!

Jag har mått fruktansvärt dåligt sedan igår, efter att ha fått reda på att jag flunkat min senaste tenta. Det är första gången sedan juristprogrammet startade för strax över ett år sedan, så det var väl dömt att hända någon gång! Inte det lättaste att hitta motivation till att studera hårdare – nästa tenta är bara en vecka bort…

 

Men, titta på dessa underbara saker som kom med dagens post! 😀

Två av StickaMeras byten på samma gång!

Först mitt stickpåse-byte; jag fick två helt fantastiska påsar! Förtjusande! Perfekt sydda, och tjusigt tyg. Får mig nästan att skämmas över mina egna påsar, även om jag gjorde mitt bästa. Övning ger färdighet, antar jag. Båda påsarna är fodrade, och den ena kom till och med med en liten extraficka med dragkedja. Vacker, vackert, vackert! Till allt detta, lite färgglatt sockgarn.

 

Jag har också (redan!) fått mitt första Hemlis-paket. Snabbt jobbat, det är ju bara den 1a oktober! Och vilket härligt paket; KnitPro stickor, en hel uppsättning med dubbla KnitPro virknålar och en bunt keramiska älgknappar – fy, vad fina! Och slutligen, en cool tygpåse som jag verkligen tycker om, redan med ett projekt i. Eftersom jag tenderar att ha massor med aktiva projekt behöver jag massor med påsar! 😉

 

Tack så hemskt mycket, Ros-Marie in Arvidsjaur och min hemlis (vem kan det vara?), som har gjort min dag så otroligt mycket bättre! Älskade alltihop!


Posted

in

by

Tags:

Comments

6 responses to “Oh joy! Swap time!”

 1. Fiff avatar

  Allting ser så fint ut!

 2. Emma avatar

  Oj, jösses! Du måste vara superglad! Som en födelsedag bara sådär 🙂

 3. Veronica avatar

  Tråkigt med tentan. Men det är som en oskriven lag att man ska misslyckas med minst en per år =)
  Vilka fina påsar du fick, jag skäms lite för min påse med… men det blir nog bättre nästa gång. Redan ett hemlisbyte, det va snabbt jobbat. Jag håller fortfarande på att klura ut vad jag ska skicka till min hemlis.

 4. Rose-Marie avatar
  Rose-Marie

  Vilken fin blogg du har och vad mycket snyggt du har gjort!
  Kul att du tyckte om stickpåsarna och hoppas du har nytta av dem 🙂

 5. Anonymous avatar
  Anonymous

  Vad glad jag blev!

  Din Hemlis

 6. Rachel avatar

  I love the colorful crochet hooks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *