Yellow bag in Eskimo

Eskimo bag

Eskimo bag

I realized that I absolutely had to have a yellow bag, so I started this one a couple of months ago. About a third done – I’ll probably continue working during the coming week… And I also have another Eskimo project to finish! Work work work!

 

***

 

Jag insåg att jag absolut var tvungen att ha mig själv en gul väska, så jag startade den här för några månader sedan. Ca en tredjedel klart – kommer antagligen fortsätta arbeta med den under kommande veckan… Och jag har ett annat Eskimo-projekt att avsluta också! Jobb jobb jobb!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

5 responses to “Yellow bag in Eskimo”

 1. Tina avatar

  Rätt roligt jobb, med stickning, menar jag. 😉

 2. Fiff avatar

  Det mönstret ser jättesnyggt ut, blir säkert riktigt coolt i gult!

 3. Anna avatar

  Fint, fint gul är en kul färg!

 4. Karin avatar

  That yellow bag will be awesome, I know already!

 5. skapa och inreda avatar

  Den kommer att bli jättefin i gult 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *