Bad ideas and new ideas…

Frogged

Didn’t get very far on this one before I decided to frog it. It didn’t feel as good as I’d expected, and the pattern was pretty boring. Now I’m thinking something like this in the orange alpaca yarn instead!

 

***

Kom inte så långt på den här innan jag bestämde mig för att repa upp alltihop. Kändes inte så bra som jag förväntade mig, och mönstret var ganska tråkigt. Nu tänker jag mig något sådant här för mitt alpacagarn i orange!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

5 responses to “Bad ideas and new ideas…”

 1. Fiff avatar

  Det är rätt, känns det fel så ska man inte tvinga sig att fortsätta! Den nya modellen är supersöt, det kan nog bli häftigt i orange.

 2. skapa och inreda avatar

  Det är bara att ta nya tag 🙂
  Tror också att den nya modellen kommer att bli fin i orange.

 3. Rosenvante avatar

  Det kommer att bli bra tror jag. Men var den tråkig att göra, den var verkligen snygg, då är det trist att det är tråkig stickning. Bra att du insåg det tidigt och byter till nått kul.

 4. Hedvig avatar

  Det blir så ibland. Men den nya idén ser jättefin ut, så det blir nog bra till slut! 🙂

 5. Clara avatar

  It happens. Better to frog it than to keep staring at it and not liking it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *