Blocking: 22 leaves shawlette

22 leaves shawlette

22 leaves shawlette

22 leaves shawlette

Min 22 leaves shawlette är klar! 😀

I god tid innan tillställningen då den ska lottas ut dessutom, extra mycket hurra!

Ockuperar i vanlig ordning köksbordet. Visst är det spännande att blocka? Det är ju egentligen först då man ser slutresultatet. Jag har nog spänt ut den lite “fel”, men jag känner mig nöjd ändå. Någon som känner till några bra blockningsinstruktioner?

 

***

 

My 22 leaves shawlette is finished! 😀

In good time before the fundraiser I’m giving it to. Extra hooray!

As usual, occupying the kitchen table. It sure is exiting to block, eh? It’s not until then you really see what you have made. I might have pulled it a bit “wrong”, but I’m happy anyway. Anyone who knows about some good blocking instructions?


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

4 responses to “Blocking: 22 leaves shawlette”

 1. Fiff avatar

  Oj, så fin! Och vilken skillnad 🙂 Blockning gör susen, men e rätt trist tycker jag…:-S Massor med nålar, puh! Kul attt höra att du instämde i några av mina fakta, särskilt nummer 1! Hemlig topgear-fan 😉 hihi

 2. Frualbertsson avatar

  Himmel en sån fin sjal, lyckos den som vinner den!

 3. Mmatilda avatar

  Det var nånting att vara stolt över det! Jättehäftig var den.

 4. Just-Do avatar

  I feel the same; you never know what you have made untill blocked. But then I find blocking often the most adventurous part of the whole process. I still haven’t discovered the best method for it, and usually I pin the work down, get it of, pin it down again, and again, before even spray some water over it. It is just scary.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *