Roxanne Mystery KAL

Roxanne

Just nu är jag med i min allra första knit-along, vilket är jätteskoj! Det är dessutom en mysterieKAL, så man får bara en ledtråd i taget. 🙂 Ska snart sätta igång med del 3 av 4. Här kommer några inte alltför avslöjande bilder! KALen hittar du hos Feministy. Är det någon mer som håller på? 🙂

 

***

 

Right now I’m in my very first knit along, which is really fun! It’s a mystery KAL too, so you only get one clue at a time. 🙂 I’m soon starting on the third of four parts. Here’s some not too revealing photos! The KAL you can find at Feministy. Anyone else also knitting? 🙂

Roxanne
Roxanne

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Roxanne Mystery KAL”

  1. Ulla-Bella avatar

    Dette blir spennende:)

  2. Rosenvante avatar

    Det är alltid spännande att få följa dessa.

  3. Hedvig avatar

    Spännande! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *