A new yarn store in Göteborg!

Gissa vad jag hittade vid Järntorget idag?
En alldeles nyöppnad garnbutik!
Kika in på Garnfabriken på Linnégatan 3 med en gång, vet jag! 🙂

***

Found a new yarn shop in my town today! You really can’t have too many, eh? 😀


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “A new yarn store in Göteborg!”

 1. Annika GW avatar

  Det måste jag genast kolla! Jobbar alldeles i närheten! / Annika

 2. Maria avatar

  Tack för tipset! Har paketet kommit fram förresten? En av vinnarna fick sitt för två veckor sen men jag har fortfarande inte hört något om ifall ditt har kommit fram.

  Ha det så bra!

 3. Maria avatar

  Vad bra att det hade kommit fram oc hatt du tyckte om det! Jag var bara orolig att det hade kommit bort på vägen och det är ju kanske inte alltid att ma nsäger något. Men nu vet jag! 😉

 4. Huset på kullen avatar

  Hej Madeleine ! Tusen Tusen Tack för ditt garn paket. Jag blev så jätte glad ungarna trodde jag blivit hel knäpp. Järbo garnet ska jag sticka den tibetanska mössan av o färgen helt underbar. Alpackat ska bli handledsvärmare med volanger. O tack för stickorna dom blir perfekta. Chokladen har jag gömt tills de andra har lagt sig. Papprena var underbara ska göra något kul av dom också. Alltså du har gjort mej till världens gladaste i dag. Många varma kramar till dig Beijan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *