Pattern: Baby Bubble

Baby Bubble

Yay!
Här kommer ett nytt mönster från mig – denna gång en söt babytopp!
Har fått väldigt uppmuntrande respons på Ravelry for den här, så jag hoppas ni kommer tycka om den!
Jag är så glad över att jag började designa mina egna mönster – det ger mig precis det kreativa utlopp jag behövde! Jag tillbringar en hel del tid hemma just nu, och det är bra för mig att känna att jag åstadkommer någonting! ^.^

***

Yay!
Here comes another pattern from me – this time a cute baby tee! 🙂
The response on Ravelry for this one has been very encouraging, so I hope you’re going to like it!
I’m so happy that I started designing my own patterns – it’s giving me just the creative outlet I needed! I’m spending a lot of time at home right now, and it’s good for me to feel that I’m producing something! ^.^

Pattern – english (pdf)

Pattern – svenska (pdf)

Baby Bubble on Ravelry

Baby Bubble

Baby Bubble

Bubble
Länk


by

Tags:

Comments

4 responses to “Pattern: Baby Bubble”

 1. LadyNight avatar

  Åh, så gulligt! Jättefin 🙂

 2. Carina avatar

  Så gullig, ska bli spännande att sticka den – vad generöst av dig att dela mönstret. Återkommer med kommentar när min är klar.

 3. Rose avatar

  Adorable! I can’t wait to make it!

 4. Löpmaskan avatar

  Vilken fin modell – och färgkombinationen på fotot är SÅ snygg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *