Scrappy crochet blanket

Blanket
 
Blanket
 
I mentioned that I’d chosen an octagon flower for my blanket, but after crocheting one I decided that I wanted to use a much smaller motif! After some browsing on Ravelry I finally fell for a small five petal flower that I changed into a hexagon. I love the look of this! I hope it will get more and more beautiful, the bigger it gets! 🙂
 
***
 
Jag nämnde att jag hade valt en åttakantig blomma till mitt filtprojekt, men efter att ha virkat en bestämde jag mig för att jag ville använda mig av ett mycket mindre motiv. Efter lite Ravelrysurfande föll valet på en söt liten fembladig blomma som jag gjorde om till sexkantig. Jag gillar verkligen hur det här ser ut! Jag hoppas på att det kommer se bättre och bättre ut ju mer den växer! 🙂

Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

7 responses to “Scrappy crochet blanket”

 1. Kylie avatar

  Beautiful! How big are you going to make it?

 2. Fiff avatar

  Det där ser ut att bli riktigt fint!

 3. Debi Y. avatar

  Very pretty. 🙂

 4. Berit avatar

  Ser flott ut. Det kommer til å ta lang tid hvis du skal lage et teppe. Ha en god dag

 5. mosteringalisa avatar

  Det ser väldigt fint ut,men vilket pilljobb! 🙂

 6. Just-Do avatar

  Just beautiful! Looks like a lot of fun to make.

 7. Abby avatar

  Cute! It looks great. I love your new blog layout (I’m assuming it’s new–I haven’t checked your blog in awhile!), by the way. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *