A month of craft #1 – You in action

 
I’m excited about this challenge, and I was very impatient to start! (I’m not a very patient person ^.^)
On the theme “You in action” I knew I wanted to try making a small video, instead of taking a photograph. Not much going on, just me knitting moss stitch for the yoke of my turquoise cardigan. I think it’s fascinating to watch other peoples knitting, though, and maybe you do to! I’m sitting in the living room sofa under a blanket, with a movie on the TV, which is probably the most common knitting space for me. In front of the computer comes in second 🙂
The cardigan is finished and currently blocking – and it fit! It even turned out larger than I expected. This will be worn aplenty this spring and summer. 🙂
***
Den här utmaningen är härlig, och jag var väldigt otålig med att börja! (Jag är inte någon speciellt tålmodig person ^.^)
På temat “You in action” visste jag att jag ville göra ett litet videoklipp, istället för att ta ett vanligt fotografi. Inte mycket som pågår, annat än mig som stickar mosstickning för oket på min turkosa kofta. Jag tycker dock att det är fascinerande att se hur andra människor stickar, och det kanske ni också gör! Sitter i vardagsrumssoffan under en filt med en film på tv:n, vilket nog är den vanligaste stickplatsen. Framför datorn kommer nog på andra plats. 🙂
Koftan är för övrigt färdig och ligger och blockar just nu – och den passade! Den blev till och med större än jag hade förväntat mig. Den kommer bli använd mycket i vår och sommar 🙂

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 responses to “A month of craft #1 – You in action”

 1. Garntrollet avatar

  Roligt att se dig sticka! Jag har tänkt filma mig själv “stickandes” nu när jag kan spela in video med min kamera. Men jag är så rädd att jag ska gör fel och att folk ska skratta 🙂

  Ha en trevlig 1:a maj.

 2. Maria avatar

  Hej! Du har en utmaning att hämta hos mig! Jag ska strax posta min bild för idag.

 3. MrS wiLD avatar

  Your good at knitting. Wish I was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *