FO: Top down Lett-Lopi vest

Top down vest

Wee! I finished my Top Down Lett-Lopi vest (Ravelry link) a while back, but now I’ve finally taken some photos! This is going to look damn good over a shirt when it’s getting cold again! By now I wished I’d used some stronger colors – maybe I simply need to make another one! I thought alot about cutting the front and making it into a cardigan, but now I’m keeping it as it is. 🙂

The pattern is free, so go for it!

 

***

Yarn: Drops Nepal

(4434 – purple, 7120 – mint, 3112 – pink)

Needles: 3.5 mm (collar), 4 mm (body), 4.5 mm (colorwork)

***

Wee! Jag avslutade min Top Down Lett-Lopi vest (Ravelry länk) för ett tag sedan, och nu har jag äntligen fått den fotograferad! Den här kommer se riktigt bra ut över en skjorta när det börjar bli kallare igen! Nu önskar jag att jag hade använt lite starkare färger… jag får kanske göra en till, helt enkelt. Jag tänkte mycket på att klippa fronten och göra den till en kofta, men nu har jag bestämt mig för att behålla den som den är. 🙂

Mönstret är gratis, så sätt igång!

Top down vest
Top down vest
Top down vest
Top down vest

Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

6 responses to “FO: Top down Lett-Lopi vest”

 1. Kylie avatar

  Oh, that is very pretty. I really like the colours…but why not make another in stronger colours 😉

 2. Annika GW avatar

  Jag gillar de färger du valt! Blir nog väldigt fint också med en skjorta eller top under! / Annika

 3. CrochetBlogger avatar

  This is beautiful. Great colors. Great pattern. Great stitching. Great shaping.

 4. disa avatar

  Verkligen jätte fin!! =)

 5. Isa avatar

  Que preciosidad de vestidito!!

 6. Fiff avatar

  Oj, så fin! Älskar sånt mönster! Grymt snyggt. Tack förresten för garn-vinsten. JAg vet att det är längesen, men livet är liksom lite upp och ner och ologiskt och så…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *