Cardigan…

I’ve been thinking about knitting myself a new cardigan – one I really plan to wear and tear, and love, wash, and wear some more. I’m too careful with my knitted clothing, I want something to wear all the time! Does that make any sense? ^.^
I already know what yarn I want to use – Shepherd Worsted is one of my big favorites. Not too cheap, unfortunately, but I’m indulging myself in this summer knitting. So, I’ve decided on a pattern! Levenwick by Gudrun Johnston, looks absolutely gorgeous! Previous candidates (Ravelry links):

***

 

Jag har tänkt ett tag på att sticka mig en ny kofta – en jag planerar att bära, slita och älska, tvätta och bära lite mer. Jag är lite för försiktig med mina egenstickade kläder, nu ska jag göra något jag kan ha hela tiden! Låter det vettigt? ^.^

Jag har redan beställt garnet – Shepherd Worsted är en av mina stora favoriter. Inte alltför billigt tyvärr, men jag unnar mig detta som sommarstickning.

Så, jag har bestämt mig för ett mönster: Levenwick av Gudrun Johnston, ser helt fantastisk ut!

Andra kandidater var (Ravelrylänkar):

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Cardigan…”

 1. Marita avatar

  tycker mönstret levenwick ser fint ut.
  kommer bli bra.

 2. Saras pyssel avatar

  Det verkar väldigt lovande! 🙂

 3. Hedvig avatar

  Åh Levenwick har jag också spanat på, den är jättefin! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *