A finished UFO!

Muskat Pullover

I just finished an old UFO, yay!
I started the sweater in September, almost finished it, and then it’s been resting for ages. I remember trying to finish it a couple of months ago – I only had all the edging left to do – but when I’d picked up stitches for the front it looked like crap! That totally put me off working on it, of course. Today I decided to give it another shot, and after some fiddling, I realized that anything else than picking up one stitch per row looked terrible in this yarn, so one stitch per row was how it was going to be! I’ll block it first thing in the morning – right now I just want to curl up in bed with a good book! 🙂

***

Jag avslutade just ett gammalt UFO, hurra!
Jag startade tröjan i september, stickade nästan klart, och sedan har den legat och väntat i evigheter. Jag minns att jag försökte göra klart den för några månader sedan – jag hade bara kanterna kvar att sticka – men när jag hade plockat upp maskor för framkanten såg det rent sagt förjävligt ut! Fick mig verkligen att tappa sugen. Idag bestämde jag mig för att göra ett nytt försök, och efter en del pillande kom jag fram till att allt annat än att plocka upp en maska per varv såg hemskt ut, så en maska per varv var så som det fick bli! Kommer blocka den som första sak imorgon – nu vill jag bara krypa upp i sängen med en bra bok! 🙂


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “A finished UFO!”

  1. WildflowerWool avatar

    Good for you for sticking with it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *