Bubble Bum!

Bubble Bum soakers

Bubble Bum Baby Soakers! ^.^
Free pattern on Ravelry
Yarn: Scraps of Artesano Superwash Merino and Drops Karisma
Needles: 3 and 3.5 mm

 

***

Unfortunately this was before I learned the wrap & turn properly, so the backside looks a bit awkward. Also I can’t manage jogless stripes, they just look like shit! Anyway, I like how it turned out – a good stashbuster!

***

Tyvärr var detta före jag lärde mig wrap & turn ordentligt, så baksidan ser rätt skum ut. Dessutom kan jag inte få till “jogless stripes” hur jag än försöker – usch vad det ser ut! Men, jag gillar ändå resultatet – ett bra mönster för restgarner!

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers

Bubble Bum soakers


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 responses to “Bubble Bum!”

  1. Marita avatar

    lite babyfebrig ?? med alla dina fina stickningar blir man allt sugen på att sticka smått.

  2. Julianna avatar

    Vad duktig du är!
    Superfina plagg!
    Jag har länge tänkte göra en blöjbyxa men efter att mitt första försök havererade så har jag inte tagit tag i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *