FO: Agatha cardi

Agatha

Remember my Miette?

It was the first cardigan I ever finished, so if you do you’ve been with me a while! Well, this is Agatha!

She’s from the same designer that did Miette; Andi Satterlund/Untangling Knots. I’ve made mine shorter and with cropped sleeves, otherwise I think I’ve pretty much followed the pattern.

I absolutely love it! The color is great, the fit is great, and it’s very flattering to wear. On the photos I’m wearing it to my nephews christening. (I love that dress, it’s so wonderfully colorful!) ^.^

The pattern is a bit difficult to read, since there’s sooo much text, with all the different sizes. It’s a fun knit though, that changes a lot and keeps your interest. The sleeves felt pretty endless for some reason, so I was relieved to be finished! 🙂

What do you think!?

The yarn, by the way, is Drops Alpaca held double.

***

Minns ni min Miette?

Det var den första koftan jag stickade, så om ni gör det har ni hängt med ett tag! Nå, det här är Agatha!

Hon kommer från samma designer som gjorde Miette; Andi Satterlund/Untangling Knots. Jag har gjort min kortare, med kortare ärmar, annars tror jag att jag följt mönstret ganska noggrant.

Jag älskar den! Färgen är perfekt, passformen är perfekt, och den är väldigt smickrande på. På bilderna bär jag den till min brorssons dop. (Jag älskar den klänningen, den är så underbart färggrann!) ^.^

Mönstret är lite svårt att läsa, eftersom det är sååå mycket text för alla olika storlekar. Det är en rolig stickning dock, som förändras ganska ofta och behåller ditt intresse. Ärmarna kändes evighetslånga av någon anledning, och jag var väldigt glad över att vara klar. 🙂

Vad tycker ni!?

Garnet, förresten, är Drops Alpaca med dubbel tråd.

 
Agatha
 
Agatha
 
Agatha
 
Agatha
 
Agatha

Posted

in

, , ,

by

Tags:

Comments

7 responses to “FO: Agatha cardi”

 1. Debi Y. avatar

  I think it’s beautiful – you did a great job. It goes very well with your pretty dress too. 🙂

 2. Anna avatar

  Hej den är underbar. Kul att vi båda stickar Levenwick, ska bli kul å se hur dun blir. När jag färgar garn använder jag Zenits ullfärger! Det är inte svårt.

 3. Fiff avatar

  Jättejättefin!

 4. lovestitch avatar

  Wow! What a beautiful cardi! I love it, so! Your knitting is adorable!!!

 5. Maritas Maskor avatar

  Gud vilken snygg kofta!!
  Det där mönstret har jag också sparat som favorit och nu vill jag ha en också ännu mera än innan 🙂
  Färgen är ju super till din vackra klänning!
  Vilken pingla du var på bröllopet 🙂

 6. Julianna avatar

  Håller med! Riktigt snygg cardi, klänning och modell! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *