Group!

Someone anonymous commented on my last post and told me that my blog is amazing. Thank you!!! It really made my day! ^.^ I worry often about how me and my blog come across to you readers, if what I do is interesting enough… Your feedback is so important to me! 🙂

Hey! I haven’t told you that Yarn Madness now has it’s own group on Ravelry! It does feel a bit self conscious, hah! But, it’s a great way to gather those of you who are interested in my designs, and want to know when new things, tests and patterns, are coming up. Head over there and join me right now, and make me really happy! *hugs*

Psst! Have you seen this lovely sweater in the new Interweave Knits? I’d love to have it, but I don’t know if I have the patience for so much colorwork!

***

Någon anonym kommenterade på förra posten och ville säga att min blogg är fantastisk. Tack!!! Det gjorde verkligen min dag! ^.^ Jag oroar mig ofta över hur jag och min blogg tar sig ut för er läsare, om det jag gör är intressant nog… Er feedback är viktig för mig! 🙂

Hey! Jag har inte berättat för er att Yarn Madness numera har sin egen grupp på Ravelry! Det känns lite självmedvetet, hah! Men, det är ett lysande sätt att samla dem av er som är intresserade av mina designs, och vill veta när nya saker, teststickningar eller mönster, är på gång. Klicka er över dig och joina mig med en gång, så blir jag riktigt riktigt glad! *kramar*

Psst! Har ni sett den här fantastiska tröjan i den nya Interweave Knits? Jag skullde verkligen vilja ha den, men vet inte om jag har tålamod nog för så mycket tvåfärgsstickning!


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Group!”

 1. Maritas Maskor avatar

  Klart att jag vill vara med i din grupp!!
  Jag har redan lagt till mig 🙂
  Kram, Marita

 2. Emilia avatar

  Kul – ska kolla in gruppen på R! Gillar “Vinkel” med!

 3. Saras pyssel avatar

  Åh, kul med en ny grupp!

 4. WildflowerWool avatar

  You have a great blog, I always look forward to seeing what you are knitting.

 5. whatzitknitz avatar

  I have not only seen the sweater but own the perfect buttons for it. They are little gold buttons with umbrellas embossed on them!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *