Shift of Focus in blue?

Dyning

It suddenly felt really necessary to make myself something of the beautiful blue I used in my previous post. And, now I came across a lovely design on Ravelry that I think would work out nicely. A trip to the yarn shop awates, then. Typical – I’ve got so many interesting things on the needles right now! ^.^

***

Det kändes plötsligt väldigt nödvändigt att sticka mig någonting i den underbara blå jag använde i förra inlägget. Och, nu kom jag över denna fina design på Ravelry – jag tror att det kan bli en riktigt trevlig kombo!  En tur till garnaffären väntar, med andra ord. Typiskt – jag har så många intressanta saker i gång just nu! ^.^


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Shift of Focus in blue?”

  1. Julianna avatar

    Det där kommer bli läckert!! 🙂
    Lycka till med bebisverkstan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *