Knitting in Rome!

Hello my friends! Not much blogging going on right now, since I’m in Rome on vacation! Still knitting though – mad as I am I brought 5 (!) small projects with me. These mitts are almost finished, and got the honor of being photographed on the Colosseum!

***

 Hallå, mina vänner! Det blir inte mycket bloggat just nu, eftersom jag är i Rom på semester! Stickar gör jag dock såklart fortfarande – galen som jag är tog jag med mig inte mindre än 5 (!) små project. Dessa handledsvärmare är snart klara, och fick äran att bli fotograferade på Colosseum!


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “Knitting in Rome!”

 1. ~M~ avatar

  have a lovely time!

 2. WildflowerWool avatar

  wow, Rome! Enjoy your holiday!

 3. Julianna avatar

  Vad är det för underbara garner??

  Skrev ett lite längre inlägg men det försvann 🙁 TVÅ ggr…suck…nåja, lycka till med bebisskapandet var kontentan av det hela 🙂

 4. Anita avatar

  Knitting in Rome!!! That’s it…next year when we are in Rome and at the Colossium I’m doing some knitting too!! Looks fantastic!
  Cheers, Anita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *