Blue fluff poncho!

Poncho!

Poncho!

Poncho in progress! It’s a quick knit, so despite starting only yesterday I’m already pretty much halfway through! But, working on 12 mm needles isn’t anything I’m really enjoying, to be honest! The yarn is Drops Loves You #2, a thick wool/alpaca mix. Really nice, although a bit too fuzzy for my taste. I’m really fond of Drops new idea with new yarns available during a shorter time – it’s lovely to have the variety!

 ***

Poncho på gång! Det är snabbstickat, så trots att jag startade bara igår är jag redan i princip halvvägs igenom! Att sticka på 12 mm stickor är inget jag är överdrivet förtjust i dock, känns inte så smidigt. Garnet på bilden är Drops Loves you #2, tjock alpaca/ullblandning. Mycket trevligt, även om det luddar av sig lite väl mycket. Jag är riktigt förtjust i Drops idé med nya garner endast under en viss tid – det är härligt med omväxlingen!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “Blue fluff poncho!”

 1. WildflowerWool avatar

  It does take a while to get used to such big needles doesn’t it? But you will be finished in no time.

 2. ~M~ avatar

  säkert roligt med lite större stickning emellanåt.kommer bli så fin. väntar redan på hur den blir.
  ha en fin fortsättning på veckan.

 3. Anonymous avatar
  Anonymous

  Köpte en på indianmarknad.se för några dagar sen.

  Ska bli kul att se hur din blir =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *