Muskat blanket!

Muskat blanket

Here we have a piece of that blanket I was talking about earlier!

I’m actually already finished with it – after making it 9 by 7 squares big it felt big enough, and I’ve finished it up with a simple border. Now it just needs a good blocking! I look forward to getting back my room where I have my blocking supplies – it’s dumping ground for things from the bathroom at the moment. *sigh* At least it’ moving forward and should be finished next week!

***

Här har vi en bit av filten jag pratade om tidigare!
Jag är faktiskt redan klar med den – efter att ha gjort 9×7 rutor kändes den ganska tillräcklig, och jag har avslutat den med en enkel kant. Nu behövs bara en bra blockning! Jag ser fram emot att få tillbaka rummet där jag har mina blockningsprylar – just nu är det avdumpningsplats för saker från badrummet. *suck* Det går i alla fall framåt med renoveringen, och ska vara klart i nästa vecka!


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

6 responses to “Muskat blanket!”

 1. Kathryn Vercillo avatar

  Curious about the blocking (a part of the process I admit that I never do …) I was under the impression that when you do square projects you’re supposed to block each piece before joining. Is that not necessarily true?

 2. Annika GW avatar

  Vilket fint mönster på rutorna. Men försöker se om dom är virkade eller stickade.Kan faktiskt inte klura ut det! / Annika

 3. LadyNight avatar

  Vad färgglatt och fint det ser ut. Blir sugen på att virka filt nu ^^

  Lycka till med renoveringen!

 4. Debi Y. avatar

  I really like this blanket – it’s very pretty. 🙂

 5. Catarina Lindsten avatar

  Vilken jättefin filt! Härliga färger:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *