A 2nd Fair Lady!

Fair lady, 2 color version

Here’s a second version of my Fair Lady (you can see the first version here) – this time I used 2 odd cotton skeins from my stash. The multicolored is Catania Color (0093) from Schackenmayr, and the turquoise is Jaeger Siena.
(I need to stop making the smallest sizes when I do my prototypes, lol, or I’ll never be able to use them all!)

***

Här kommer en andra version av min Fair Lady (första versionen hittar du här) – denna gången använde jag 2 udda bomullsnystan från min garnstash. Den multifärgarde är Catania Color (0093) från Schackenmayr, och den turkosgröna är Jaeger Siena.
(Jag måste sluta göra den minsta storleken när jag gör mönsterprototyper, haha! Annars kommer jag aldrig få användning för allihop!)

Fair lady, 2 color version

Fair lady, 2 color version

Fair lady, 2 color version


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

4 responses to “A 2nd Fair Lady!”

 1. Debi Y. avatar

  It’s very pretty – love the bright colors. 🙂

 2. Catarina Lindsten avatar

  Jag tycker den är fantastiskt fin. Jag gillar verkligen dina barnkläder. Har spanat in Strimma också.

 3. WildflowerWool avatar

  So cute, I love the colours you used!

 4. Emilia avatar

  Riktigt snygg – härliga färger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *