More crochet dish cloths! (Fler virkade disktrasor!)

Christmas gift dish cloths

Christmas gift dish cloths

Christmas gift dish cloths

DSC02879 copy

I’m “working” my way through the rest of my 2012 projects that I haven’t yet blogged – there’s quite a few of them left!

I want to try and keep the blog more up to date with what I’m working in right now, rather than just posting about things as I’ve already finished them. And, hopefully I’ll also be able to blog more often than I did last year, even though I’m starting up my new studies again next week! We’re having two introduction days this Wednesday and Thursday – that should be interesting!

 

Here’s another pair of dish cloths that I crocheted as Christmas gifts. The pattern is free but requires a free membership. The design is beautiful, but I think it ruffles a bit too much with 8 petals (therefore I only worked 7 petals on the red one). I think I need to make a couple for myself!

***

Jag “jobbar” mig igenom resten av mina 2012-projekt som inte har blivit bloggade än – det finns allt en del sådana kvar!

Jag vill försöka hålla bloggen mer up to date med vad jag faktiskt handarbetar för stunden, snarare än att bara blogga om saker man redan har gjort klart. Och, förhoppningsvis kommer jag att blogga oftare än vad jag gjorde förra året, trots att jag startar min nya utbildning nästa vecka! Vi har två introduktionsdagar denna vecka, onsdag och torsdag – det kommer bli intressant!

 

Här kommer ännu ett par disktrasor som jag virkade som julklappar. Mönstret är på engelska och gratis, men kräver en gratis registrering. Designen är vacker, men jag tycker att den bubblar sig lite för mycket med 8 kronblad (därför gjorde jag bara 7 st på den röda). Jag tror jag måste göra mig några till mig själv! 🙂


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

One response to “More crochet dish cloths! (Fler virkade disktrasor!)”

  1. docksjo avatar

    Vad skall du plugga för något spännande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *