FO: Vandrare för adults! (FO: Vandrare för vuxna!)

Vandrare for adults

Vandrare for adults

Vandrare for adults

Vandrare for adults

Vandrare for adults

Vandrare for adults

Yarn: Malabrigo Worsted, color Cadmium

Needles: 4 mm

As I wrote a few weeks ago, I worked out an adult version of my childrens sweater, Vandrare. This is how it came out! What do you think?
I’m super happy with the fit and the color, and I can see myself wearing this alot. I’m having the pattern test knitted on Ravelry right now, so it’ll be available later this month! ^.^ Meanwhile, you can find my Ravelry project page here.

I’m having the worst flu of my life right now, and I’ve been practically bed bound since Monday, so I’m on the 4th day now. I haven’t been eating, haven’t been sleeping, but I’ve managed to do some knitting… one has to have priorities, right? Feel sorry for me, since I’m feeling to miserable right now!

***

Som jag skrev för några veckor sedan, så har jag arbetat fram en vuxenversion av min barntröja Vandrare. Det här är slutresultatet! Vad tycker ni?
Jag är rikigt glad i passformen och färgen, och jag kan tänka mig att jag kommer använda denna en hel del. Mönstret blir just nu teststickat på Ravelry, så det kommer bli tillgängligt senare denna månaden! ^.^ Under tiden kan du hitta projektsidan här.

Jag har mitt livs värsta influensa just nu, och har i princip varit sängbunden sedan i måndags, 4 dagar nu alltså. Jag har inte ätit, har inte sovit, men jag har lyckats sticka lite… det gäller att ha prioriteringar, eller hur? Tyck synd om mig, nu när jag känner mig så miserabel!


by

Tags:

Comments

5 responses to “FO: Vandrare för adults! (FO: Vandrare för vuxna!)”

 1. Annika GW avatar

  Härlig gul färg på tröjan som gör sig väldigt fint på bilderna! / Annika

 2. Debi Y. avatar

  I think it looks lovely – so bright and beautiful. I hope you feel better soon. 🙂

 3. Monita avatar

  Usch, jobbigt med förkylning, Hoppas du kryar på dig snart. Tröjan är jättefin! Snyggt med en slätstickad triangel mitt fram och färgen är to die for. 🙂

 4. Emilia avatar

  Jättefin, man blir så glad av den härligt gula färgen!

 5. Catarina avatar

  Jätte söt tröja! Förstår att du kommer att använda den mycket.
  Krya på dig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *