FO: Lambs lace cardi

Lamb's lace cardi

Lamb's lace cardi

Pattern: Lamb’s Lace Cardi

Project page

Yarn: Shepherds Worsted from Lorna’s Laces (turquoise) and Drops Merino Extra Fine (grey)

 

Well, I finally managed to finished my Lamb’s Lace Cardi!
I started my first one (in red) several years ago, but it ended up being frogged. Started over again with this turquoise  only to hear that the shop didn’t have enough of it left. Well, damn it if I were to start over again! So, here we have this turquoise grey hybrid. The pattern is really nice, although there’s way too many lace charts to puzzle together… but there’s something about this that I don’t like… I just can’t put my finger on it!

***

Nå, jag lyckades till slut sticka klart min Lamb’s Lace Cardi!
Jag började min första (i rött) för flera år sedan, men det slutade med att den blev upprepad. Började om igen i turkost, bara för att få reda på att affären inte hade tillräckligt mycket kvar. Så sjutton heller att jag skulle börja om igen! Så, det  blev en hybrid i turkost och grått. Mönstret är riktigt trevligt, dock med alldeles för många diagram att pussla ihop… men det är någonting med den här som jag inte tycker om… Jag kan bara inte sätta fingret på det!


Posted

in

, , , ,

by

Tags:

Comments

3 responses to “FO: Lambs lace cardi”

  1. Debi Y. avatar

    I think it’s very pretty. You always knit such nice things. 🙂

  2. Maria Harrsjö avatar

    Vilket fintt mönster och tålamod med detta projekt !

  3. Anna Martina avatar

    Wow vad fin, det mönstret måste jag bara spana in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *